Adams miljöblogg

Varje år slaktas grisar, kossor och så vidare. Det är vi människor som ligger bakom slakteriet. Det är dåligt för miljön. Äter vi för mycket kött så kan det släppas mycket växthusgaser.  Välj ekologisk kött och ät mindre kött.

Ät varierat kost och ät fisk (med MSC märkt) två gånger samt ät mycket vegetarisk och vegansk kost.

Köp tygkassar istället för plastpåsar. Sluta köpa cigarretter, minska alkoholintag och tänk på miljön.

Glöm inte att köpa miljömärkta produkter.

Det är en fakta.

 

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

3 Svar på “Adams miljöblogg”

  1. Så viktigt det är med människor som engagerar sig! Det är inte lätt att ändra sina vanor, men du verkar ha tagit tag i att leva på ett sätt som är bra för framtiden och kommande generationer. Vi läser gärna mer om vad som är viktigt för en hållbar livsstil. Heja på Adam!

  2. Toppen att du startar en miljöblogg. Ju fler som visar på ett annat sätt att leva desto bättre för världen. Ett stort problem med att äta kött är ju också hur djuren har det. Många djur lever plågsamma liv innan de slaktas. Håller med dig, ät mer vegetariskt!

  3. Tack Eva och Annika att ni kommentera mig.
    Jag valde miljöbloggen för att utforska miljölivet.