ADAMS NÅGRA TIPS HUR MAN BLIR DJ.

Här är några tips hur man blir DJ.
1: Det är bra att göra en egen musik och inte bara mixa hela tiden.
2: Du kan skapa en egen utrustning med hjälp av kartong.
3: Välj valfria DJ-utrustning till exempel Pioneer, Technics, Denon och så vidare.
4: DJ öva fler gånger hemma.
5: Det är DJ som avgör vilka låtar det blir.
6: En äkta DJ tar aldrig paus när dem ska uppträda.
7: Det är många DJ-artister som använder rökmaskiner, lampor och belysningar och så vidare.
8: Oftast är det en timme eller 1 tim och 30 min man får uppträda på en scen.
9: Du kan får ny vänner och några fans efter uppträdande.
10: Det var allt.
Bildresultat för audience festival

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer inaktiverade.