Adams veganska matmenyer

1: Nudlar med wokade grönsaker, tofu och sötsursås.
2: Vegansk korv med kikärtor och tomatketchup.
3: Vegansk schnitzel med hummus.
4: Tortillabröd med sojafärs och tacosås.
5: Pasta med vegansk korv och tomatketchup.
6: Potatisnudlar med vegansk nuggets och sötsursås.
7: Vegansk pulled BBQ med pitabröd och valfri sås (inklusive tacosås och så vidare).
8: Falafel med hummus med eller utan pitabröd.
9: Vegansk burgare med bröd och vegansk dressing.

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer inaktiverade.