Ännu en till kort fakta om mig själv

Några frågor till artist namnet Adam Falcon.

1: Varför valde du namnet Adam Falcon? Det kommer från både ölen Falcon och falk (fågeln) på engelska och Adam ska uttalas på engelska.

2: Har du någon favoritmusik? För mig gillar jag nästan all sorts musik.

3: Vilken artister som du inspirerar dig själv? Kygo, Tiesto, Armand Van Helden, Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren, Andrew Rayel och Robert Miles.

4:  Vilken DJ hade du helst spelat en back 2 back (tillbaka gången) med? Robert Miles om han hade levt.

5: Varför just Robert Miles? På grund av hans låt Children som var känslosamt och som handlar om barn. Jag tycker om Robert Miles musik jättemycket och han var en fin människa. Jag kommer aldrig glömma hans musik.

6:  Om du skulle få vara valfri artist för en dag, vem hade det varit? Och varför? Tiesto för att hans musik är grym och hans musikgenre är toppen. Blandning mellan trance och house musiken.

7: Har du spelat skolfestivalen i skolan? Nej.

Det var allt.

 

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer är stängda.