Here is few nolstalgic cartoon tv series when I was a kid.

Here is few nolstalgic cartoon tv series when I was a kid.

Here is TV channel when I was kid: Cartoon Network, Fox Kids, Jetix, Nickeleodeon, Disney Channel and Toon Disney.

Here is 25 selected cartoon tv shows.

1: Batman the animated series

2: Beyblade

3: Pokemon

4: Digimon

5: Disney’s House of Mouse

6:101 Dalmatians: The Series

7: Bonkers

8: Aladdin (animated TV series)

9: Goof Troop

10: TaleSpin

11: The Adventures of the Gummi Bears

12: Darkwing Duck

13: Ducktales

14: Timon and Pumbaa

15: Quack Pack

16: Jungle Cubs

17: The Legend of Tarzan (TV Series)

18: The New Adventures of Winnie the Pooh

19: Chip’n Dale Rescue Rangers

20: Looney Tunes Franchise

21: Tiny Toon Adventures

22: Rugrats

23: Hey Arnold

24: The Wild Thornberrys

25: SpongeBob SquarePants

 

 

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer inaktiverade.