Jag ser framemot mode med ormskinnsmönster

Bildresultat för Plaid Patchwork Shirt Retro Snakeskin Print Boys Blusa Party Style Casual Blouses Spring Long Sleeve Cotton Tops Tide StreetwearSkjortan kan man köpas på Wish eller annat nätbutik.

Bildresultat för hm snakeskin manOrmskinnsmönstrade tröja kan endast köpas på HM.

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Ett svar på “Jag ser framemot mode med ormskinnsmönster”

  1. Jag hade en ormskinnsmönstrad skjorta för länge sedan som jag bara älskade.
    Det är kanske dags att köpa en ny. I min garderob har jag flera tröjor med leopardmönster, men inga med ormmönster.
    hälsningar
    Annika