Låt kvinnorna får bestämma

 

Kära män kan ni sluta och hålla på med övergrepp.

Det är fel att göra våld mot kvinnorna och det är olaglig!

Även kvinnorna med funktionsnedsättningar har också blivit utsatta av sexuella övergrepp.

Låt kvinnorna får bestämma!

Snälla hjälp oss att stoppa sexuella övergrepp.

Me too.

Snälla hjälp oss att stoppa sexuella övergrepp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer inaktiverade.