Lite grann om Adam Falcon (ædəm fælcon)

Adam Falcon är mitt artistnamn och det kommer från engelska falcon som betyder falk.

Mitt andra artistnamn blir The Jungle Man från en äventyrsfilm.

Jag är en svensk dj och musikproducent (jag kommer att skapa en egen musik).

Mitt första låt kommer att heta Insulin det är mjuk och dansande. Det är trance (musikgenre). Låten handlar om människor med diabetes.

Jag började intresserat att vara DJ någon 2015 och jag har sett Youtube klipp när dem uppträder.

När man blir dj, då är det bra att inte bara mixa hela tiden och det är bra göra egen musik.

Man behöver en mixer och två eller flera dj kontroller för att bli dj. Jag gillar mixern DJM 900 mixer och dj kontrollen CDJ 2000 Nexus.

Det var allt.

 

 

 

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer inaktiverade.