Om James Duck

Jag (Adam Falk) gör rösten och skaparen till TV-figuren James Duck sedan tonåringen.

Jag kollade så mycket på tecknade tv serier på den tiden (2000-talet).

James Duck är inspireras av Greve Duckula, Daffy Anka (från Looney Tunes), Yuppie Anka (från Tiny Toons), några figurer från Ducktales och så vidare.

Jag tyckte om den figuren så mycket.

Jag handritar James Duck och hans vänner (Simon och Greve Duckula).

Tv serien innehåller inget våld, blod, svordomar och så vidare.

Serien innehåller ibland vuxenskämt.

Genre: Barn och familj, tecknat, äventyr, cartoon, fantasy och så vidare.

 

 

 

 

 

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer inaktiverade.