Lite Om Staffan Hallerstams röstroller (Loves pappa)

 

Staffan Hallerstam (Loves pappa) var tidigare röstskådespelare och är nu läkare.

Hallerstam gjorde olika röstroller till exempel (urval) Snurre sprätt från Looney Tunes, Yuppy anka och Montana Max från Tiny Toons, Superted från Superted, Scrappy Doo från Scooby Doo, Pugsley från Familjen Addams, Jake från Bernard och Bianca i Australien, Knasen från Knasen, Petri från Landet från längesedan, Knatte, Fnatte och Tjatte från Ducktales, Silver Fang från Silver Fang, Smörjan från Biker Mice From Mars, Krang och Raphael från Teenage Mutant Hero Turtles, Tails från Sonic the Hedgehog, He-Man från He-Man, Luigi från Super Mario och övriga roller från Casper, Sailor Moon, My Little Pony, M.A.S.K, Transformers och så vidare.

Jag växte upp Staffan Hallerstams röst. Han gjorde min barndomsröst. Det var allt.

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer inaktiverade.