Om tecknade figurer

Jag tycker jätte mycket om mina handritade figurer till exempel James Duck.

Här några anledningar varför jag gillar tecknade tv serier eller cartoon på grund av handritade, ljudeffekter, vara fånigt och roligt, handskar, karaktärer har 4 fingar på varje hand istället för fem, ACME-företaget, inget blod och röstskådespeleri.

Om jag skulle vara en tecknade figur, då skulle vilja bli en anka som heter James Duck.

Här några tecknade tv serier som jag gillar bäst.

Brittiska tecknade tv serier: Jag gillar mest Dundermusen, Greve Duckula, Den tecknade Mr Bean och så vidare.

Brittiska röstskådespelarna: Jag gillar mest Andy Serkis (från Sagan om Ringen), David Jason (från Dundermusen, Greve Duckula, Kommasarie Frost och så vidare) och så vidare.

Amerikansk teckande tv serier: Det är mycket och välja.

Amerikanska röstskådespelarna: Några exempel Mark Hamill (från Star Wars och gjorde rösten till Jokern från tv serien Batman The Animted Series), Joe Alaskey (Från Looney Tunes, Tiny Toons, Rugrats och så vidare), Rob Paulson (Från Pinky och Hjärna och så vidare) och mycket mer.

Kanadenisiska tv serier: Svårt att välja.

Kanadeniska röstskådespelarna: Maurice Lamarche (från Pinky och Hjärna, The Real Ghostbusters, Kommasarie Gadget, Futurama och så vidare) med flera.

 

 Städ förekommer i tecknad film och serier.

Handskar förekommer också.

 

 

ACME pistolen används i Looney Tunes.

 

 

 

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer inaktiverade.