Rösten bakom Looney Tunes, Tiny Toons, Rugrats med flera (på engelska)

 

Amerikanska röstskådespelare Joe Alaskey gick bort 2016 av cancer. Han gjorde Snurre Sprätt, Daffy Anka, Sylvester, Råbarkar Sam från Looney Tunes, Yuppie Anka (från Tiny Toons), farfar i Rugrats, fabror Stinky från Casper med flera.

Alaskey passar in i rösten till Yuppie Anka (Plucky Duck på engelska) och Daffy Anka (Daffy Duck).

Alaskey har en bra röst.

 

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Kommentarer inaktiverade.