SHORT FACTS ABOUT ADAM FALCON

Adam Carl Robert Falk (born 10 june 1992), better known by his stage name Adam Falcon, is a Swedish DJ, record producer.
Birth name: Adam Carl Robert Falk.
Artist name: Adam Falcon alias James Duck and The Jungle Man.
Born: 10 June 1992 ( age 25) Stockholm.
Genres: Nu disco, disco/funky house, trance, deep/tropcial house, progressive house, electro house, big room house, future house/future bass.
Occupation(s): DJ, record producer.
Years active: 2017.

Om Adam Falk

Hej. Jag heter Adam Falk och jag är 24 år gammal, men ska fylla 25 år. Jag gillar musik, laga mat, träffa vänner och så vidare. Favoritmat: Spaghetti med tonfisksås. Jag är halv vegetarian. Favoritmusik: Jag gillar olika musikgenrer till exempel house, trance, techno, hardcore, hardstyle, electronica, elektronisk dans musik och så vidare. Jag är DJ och musikproducent vid namn Adam Falcon (ædəm fælcon). Jag bor en i servicebostad och jag har autism. Jag har gått tidigare på Häggviks gymnasium, Svedenskolan och Kvarnbacka skola och så vidare. På fritiden tycker jag om att discjockar, göra olika röster till exempel Smeagol/Gollum från Sagan om ringen serien, träffa vänner, mysa, se på Youtube och så vidare. Språk: svenska och engelska är vanligt. Jag kommer även att prata norska, spanska, italienska och portugiska. Det var allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*